Uđite u Ronaldov stan od 16,5 miliona eura! Kakva perverzija se vidi iz tuš-kabine! (FOTO) - Volim Podgoricu

Uđite u Ronaldov stan od 16,5 miliona eura! Kakva perverzija se vidi iz tuš-kabine! (FOTO)

Kristijano Ronaldo  5. februara slavi svoj 33. rođendan, a pošto je njegova zarada možda i najveća u historiji fudbala, što od ugovora sa klubovima, što od marketinga i sponzora, može sebi da priušti skupe stanove i automobile. Nije tajna da je veliki ljubitelj brzih “igračaka” i da u svojoj garaži ima više od 20 skupocijenih automobila, a takođe i nekoliko kuća i stanova.

Posebno je impresivan onaj koji je kupio u Njujorku za 16.5 miliona eura. Stan se nalazi u popularnoj Trampovoj kuli u Petoj aveniji na Menhetnu.

Trampova kula je visoka 202 metara i ima 58 spratova. Ronaldov novi stan od blizu 235 kvadrata bio je u vlasništvu Alesandra Prota, jednog od poslovnih saradnika predsjednika Amerike Donalda Trampa.

Dizajner interijera je Žan Pablo Molinju koji je poznat po maksimilističkom stilu. Stan je kompletno opremljen tradicionalnim namještajem i ima tri spavaće sobe.

Razlog zašto je stan ove veličine toliko skup je panoramski pogled na Njujork od 360 stepeni.

Ronaldo će moći da prati dešavanja na zauzetim ulicama Menhetna, čak i iz svoje tuš kabine.

Ronaldo je kupovinom ovog stana još više potkrijepio sumnju da će nakon Real Madrida nastaviti karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, a o odlasku se sve više priča i navodno.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com