Deset automobila dobilo svoje vlasnike Završeno „Veliko odbrojavanje“ - Volim Podgoricu

Deset automobila dobilo svoje vlasnike Završeno „Veliko odbrojavanje“

Domaća Trgovina je uručila srećnim dobitnica deset automobila Fiat 500 povodom završetka nagradne igre „Veliko odbrojavanje“. Ključeve od automobila, dobitnicima je uručila naša poznata glumica Ana Vujošević koja je ovom prilikom saopštila: „želim da izrazim veliko zadovoljstvo što sam bila dio ove kampanje koju je osmislio tim Arome. Zaista nešto novo na našem tržištu i vidim da se razlikuje od neki drugih ponuda. Lijepo smo sarađivali i primijetila sam da su svi nagrađeni zadovoljni, ne dobija se svaki dan Fiat 500 predivne plave boje. Nadam se da će sličnih nagradnih igara biti još i da će Domaća Trgovina po tome i biti prepoznata“.

Prilikom uručenja nagrada prisutnim se obratio izvršni direktor Domaće Trgovine, Ivan Šćepanović: „Domaća Trgovina je najmlađi maloprodajni lanac u Crnoj Gori. Naši Aroma marketi i Conto diskonti su jedinstveni po mnogo čemu, od konstantnog rasta tržišnog učešća, unaprjeđenja u oblasti zadovoljstva potrošača i razvoju svojih robnih marki. Jasno smo se  opredijelili da kupcima ponudimo drugačiji doživljaj kupovine, tako da je i ova nagradna igra jedinstvena po konceptu – nema utješnih jer su sve nagrade glavne. Želim da se zahvalim svim kupcima koji su učestvovali u nagrdnoj igri, a dobitnicima da budu sigurni i pažljivi vozači“.

Srećni dobitnici automobila su: Dragan Novaković iz Podgorice Duško Mićković iz Nikšića, Milijana Vučković iz  Podgorice, Zoran Raičević iz Danilovgrada, Slavica Vušković iz Kotora, Keti Zlatičanin iz Podgorice, Slavka Šapurić iz Danilovgrada, Katarina Lalatović iz Nikšića, Marko Vojinović iz Nikšića i  Raduša Avdić iz Nikšića.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo našim dobitnicima koji su učestvovali u nagradnoj igri uručili ključeve od deset automobila Fiat 500. Uvjereni smo da će sličnih prilika biti još i da ćemo novim projektima naše kupce i dalje nagrađivati jer su prepoznali naš kvalitet i zalaganje. U prethodnom periodu vrijedno smo radili na realizaciji komercijalnih ali smo se sa posebnom pažnjom posvetili i društveno odgovornim aktivnostima. Svim potrošačima koji su učestvovali se zahvaljujemo, a dobitnica želimo da uživaju u prijatnoj i sigurnoj vožnji ovih prelijepih automobila“ – na kraju svečanosti saopštila je direktorica marketinga, Jelena Šanjević:

Podsjećamo, nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima počela je 20.11.2017 i trajala je 72 dana do 1.02.2018. godine, a fond nagrada je bio deset automobila Fiat 500.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com