GLOGOVAC NIJE OSTVARIO POSLEDNJU ŽELJU: Želeo je da razdrma VOLJENU ZVEZDU, i planirao SPEKTAKL - Volim Podgoricu

GLOGOVAC NIJE OSTVARIO POSLEDNJU ŽELJU: Želeo je da razdrma VOLJENU ZVEZDU, i planirao SPEKTAKL

Poznati srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je preminuo danas u Beogradu u 49. godini, nije stigao da ostvari poslednju želju i organizuje na stadionu Crvene zvezde veliku predstavu!

 Poznati glumac je u intervjuu za forum navijača Crvene zvezde “Red star info” govorio o svojoj ljubavi prema crveno-belima i tom prilikom obijelodanio želju.

– Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, vidjećemo da li ćemo uspjeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Vidjećemo – rekao je Glogovac tom prilikom.

Glogovac je bio jedan od kandidata za Skupštinu Fudbalskog kluba.

Bio je u glumačkom svijetu poznat po velikoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi, a o navijačkom rivalstvu među glumcima je rekao:

– Vojin Ćetković, moj kum, navija za Zvezdu, Đuričko takođe, Bane Trifunović, dok je sa druge strane Bjela redovan, često putuje sa Partizanom, za ostale ne znam… Grobari se nešto kriju (smijeh), ne pokazuju se transparentno baš… Tu je Sergej, ali to je više bila propagandna mašinerija.

 

Kurir sport

Foto: Public

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com