M:tel nagradio najbolje srednjoškolce - Volim Podgoricu

M:tel nagradio najbolje srednjoškolce

Kompanija M:tel uručila je danas nagrade učenicima Srednje elektotehničke škole “Vaso Aligurdić” i Gimnazije “Slobodan Škerović” koji su pobijedili na prvom M:tel app konkursu.

Iz M:tel-a je saopšteno da su na prvom konkursu učestvovali učenici 12 gimnazija i stručnih škola koji su se takmičili u izradi mobilnih aplikacija za Android ili iOS

Pored vrijednih nagrada za sve članove tima, pobjeda u ovom ciklusu takmičenja omogućila im je i plasman u regionalno finale konkursa pod nazivom „Regionalni app izazov“, gde će biti u prilici da se susretnu i takmiče sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Finalno takmičenje biće održano u posljednjoj sedmici februara u Beogradu, kada će takmičari iz Crne Gore dobiti mogućnost da osvoje prvu nagradu – odlazak u Berlin na jednu od vodećih IT konferencija ili specijalnu nagradu za inovativnost.

„Izuzetno smo ponosni na sve ove mlade ljude koji su pokazali pravi timski duh, veliku kreativnost i inovativnost”, kazala je vođa projekta M:tel-a Nadežda Sredanović.

Ona je rekla da u toj kompaniji vjeruju da je ulaganje u mlade telente ulaganje u budućnost svih jer se njegovanjem znanja otvaraju nove mogućnosti za napredak društva.

“Ovim projektom smo to samo potvrdili a naš cilj je da podstaknemo inovativne i talentovane pojedince da rade na sebi i da vjeruju u obrazovanje – jer se znanje uvijek nagrađuje“, rekla je Sredanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com