PODGORICA: Uhapšen mladić na Koniku, u automobilu imao drogu i oružje - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšen mladić na Koniku, u automobilu imao drogu i oružje

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli i oduzeli oružje, municiju i kokain, i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se nadležni tužilac za posjedovanje materije za koju se sumnja da je kokain naknadno izjasniti.

Naime, službenici CB Podgorica su, 08.02.2018. godine oko 14,30 časova, obavljajući patrolnu djelatnost u naselju Konik izvršili kontrolu pmv marke „Seat“ cetinjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A.M. (28), dok su se u vozilu nalazili Ž.J. (29) i I.I. (19).

Pregledom lica i vozila, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj u ilegalnom posjedu marke Češka zbrojevka kalibra 6,35 mm sa okvirom u kojem se nalazilo pet komada metaka istog kalibra, 189 komada pištoljske municije raznog kalibra, okvir od pištolja kao i pvc paketić sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

O događaju je obaviješten džavni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se A.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

PronađenOoružje, municija i opojna droga će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com