Budućnost na terenu nepobjedive mašinerije - Volim Podgoricu

Budućnost na terenu nepobjedive mašinerije   

Možda će se u maju razići, ali do tada će od njih drhtati Evropa. Dame iz Vardara ove sezone igraju najbolji rukomet, bez poraza su u Ligi šampiona i bez sumnje prvi favorit. Upravo protiv takve mašinerije danas (subota, 15.00h) će igrati mladi tim Budućnosti i to u gostima, gdje ove sezone nije bio ni blizu pobjede.

Ipak, tim iz dvorane “Jane Sandanski” dobro je poznat Draganu Adžiću i njegovim djevojkama, pa je sigurno da će se u Skoplju igrati dobar meč.

“Vardar je apsolutni favorit i po mom mišljenju prvi favorit za osvajanje titule”, jasan je Adžić.

Budućnost i Vardar sreli su se četiri puta ove sezone tri puta u Regionalnoj ligi i jednom u prijateljskom meču.

“Puno su nam značile četiri prethodne utakmice sa Vardarom”, smatra Adžić. “Ovo nam je prva prava takmičarska, ali je problem što nismo kompletni, jer izostanak Eme Ramusović puno znači ovom mladom timu.”

Tu nije kraj problemima sa povredama…

“Prošle sedmice ni Tatjana Brnović nije mogla da trenira punim intenzitetom, nije ni ove, ali nas raduje ovaj susret i očekujemo da ćemo pokazati da rastemo”, dodao je Adžić.

Zbog svega trener Budućnosti dobro zna šta može da očekuje od svojih dama…

“Nismo kompletni da bismo mogli da očekujemo sjajno izdanje svih 60 minuta protiv tako j akog suparnika, ali očekujem da će ono doći do kraja sezone, uz ovakav rad i odnos djevojaka”, smatra Adžić

“Bitno je da uspostavimo naš sistem i svedemo ih na što manji broj golova, kao i da budemo odgovorni u napadu i da se kvalitetno vraćamo. U tom slučaju je moguće igrati protiv Vardara.”

Trofejni trener i protiv moćnog Vardara već polako misli na mnogo bitnije duele u nastavku Lige šampiona…

“Prioritet protiv Vardara je što više kvalitetnih duela, kako bismo se spremili za ono što dolazi kasnije duele sa FTC-om i Tiringerom.”

Ima li takav Vardar slabih mjesta u timu?

“Nema, to je vrhunski tim, pokriven izuzetno na svim pozicijama, jasan je Adžić. “Ima najbolji tandem golmanki u Evropi, odlična krila, na crti je sa Draganom Cvijić dobio kvalitet više i ofanzivno i odbrambeno, a o bekovima ne bi trebalo ni trošiti riječi”, zaključio je Adžić.

Dnevne novine

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com