CEDIS PUSTIO STUJU DOMAZETOVIĆU: Kad je slučaj stigao u medije, stuja stigla bez najave, dokad ne zna se (VIDEO) - Volim Podgoricu

CEDIS PUSTIO STUJU DOMAZETOVIĆU: Kad je slučaj stigao u medije, stuja stigla bez najave, dokad ne zna se (VIDEO)

Poslije šest dana provedenih u mraku, Nikšićanin Dragan Domazetović, kaže da je nad CEDIS-om koji ga tereti da je neovlašćeno koristio električnu energiju, izvojevao malu pobjedu. Dan nakon što je slučaj dospio u medije, radnici Distribucije su bez najave Domazetovićima pustili struju.

“Sad sam spokojan i mogu iz ovih normalnih uslova da nastavim borbu da dokažem da nijesam lopov. Vjerujem da su tu mediji najviše uradili i urgencija prema direktoru CEDIS-a”, rekao je Domazetović.

Dan ranije iz Osnovnog suda u Nikšiću, nije dobio ohrabrujući signal jer mu je, kako kaže, odbijena „privremena mjera“ da mu se do okončanja spora koji ima sa CEDIS-om uključi struja. Naglašava da neće pristati da plati skoro dvije i po hiljade eura, koliko mu je obračunato za tri mjeseca tokom kojih je navodno krao struju.

“Ne, sigurno, neću dati nijednu ratu koja je vezana za spor. Naravno, što se tiče redovnih rata, kako sam godinama radio, plaćaću. Čekam to suđenje, svi argumenti su na mojoj strani i svi dokazi”, kazao je Domazetović.

Jedan od njih je, kako kaže, i zapisnik koji su sačinili radnici Distribucije prilikom mijenjanja brojila, za koje su ga naknadno optužili da ga je mehanički oštetio.

“Kao što vidite, u ovom zapisniku se nigdje ne spominje mehaničko oštećenje, da bi naknadno u izjašnjenju CEDIS-a stajalo da nakon demontaže brojila stoji mehaničko oštećenje”, rekao je Domazetović.

Dok se Dragan sprema da u kuću ponovo useli suprugu i sedmomjesečnu bebu, u nadi da će do okončanja spora biti mirni, Iz CEDIS-a su TV “Vijesti” kratko kazali da su odlučili da domaćinstvo priključe na elektromrežu nakon urgencije koju je uputio Domazetović, ne precizirajući hoće li se takvo stanje zadržati do raspleta na sudu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com