HOROSKOP ZA VIKEND: Ovaj znak OČEKUJE NEOBIČNA avantura! - Volim Podgoricu

HOROSKOP ZA VIKEND: Ovaj znak OČEKUJE NEOBIČNA avantura!

Rak treba da oprosti partneru na “sitnim propustima”. Ovnu je potrebno nečije prisustvo, ali za sada dobija samo riječi utjehe, dok Jarac u susretu sa bliskom osobom lako može da dobije ono što želi. Saznajte šta vam zvijezde sve poručuju u našem vikend horoskopu!

OVAN

Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, ovog vikenda budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila ili pokušava da ograniči vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha. Potrebno vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo riječi utjehe…

BIK

Neizvjesnost u poslovnim pregovorima će u narednim danima dodatno uticati na vašu koncentraciju. Izbjegavajte različita pretjerivanja ili neskromne zahtjeve u susretu sa saradnicima. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju i provedite vikend zajedno.

BLIZANCI

Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovnoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepovjerenje, predstavljaju glavni problem koji vas ometa da konačno završite započeti posao. Važno je da pravilno razumijete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno.

RAK

Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Međutim, nalazite se u zabludi i precjenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na “sitnim propustima”.

LAV

Primjećujete da saradnici djeluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, vi imate ubjedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite. Potrebno je da objasnite svom partneru, šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osjećanja. Provedite vikend sa porodicom, za promjenu.

DJEVICA

Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da vam nameće nove obaveze ili da remeti vaš uobičajeni način rada. Nema potrebe da prikrivate svoju slabost pred osobom koja vas dobro poznaje. Sve je moguće riješiti uz nečiju emotivnu naklonost.

VAGA

Ukoliko ne razumijete nečiju poslovnu ponudu, onda zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati neizvjesne situacije i donositi zaključak na osnovu djelimičnih informacija. Budite promišljeni pred saradnicima. Privlače vas neobične situacije koje nose neku skrivenu čar. Sačuvajte umjerenost i diskreciju u emotivnim susretima.

ŠKORPIJA

Osoba koja vam je naklonjena u privatom životu ima pozitivan uticaj i na vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni da se nametnete pred saradnicima, predstoji vam “dvostruki dobitak”. Nemojte dozvoliti da neko namjerno zloupotrijebi vaše emotivno povjerenje ili da se zaklanja iza vaših obećanja.

STRIJELAC

Stalo vam je da prevaziđete razlicite komplikacije ili poslovni nesporazum. Međutim, vaš izraz lica dovoljno govori o vašem raspoloženju. Uporno pokušavate da promijenite svoju poziciju u krugu saradnika. Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promijeniti svoje mišljenje na vašu veliku radost.

JARAC

Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, stoga na vrijeme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji. U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo.

VODOLIJA

Ukoliko vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u vaše ime, procijenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lijepo i dobro, postaje još bolje.

RIBE

U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspjeha stiže na lak ili jednostavan način. Važno je da izbjegavate “instant recepte” u rješavanju poslovnih dilema. Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja.

Dnevne.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com