Nije stigao da ostvari svoj san: Ovo je bila najveća želja Nebojše Glogovca - Volim Podgoricu

Nije stigao da ostvari svoj san: Ovo je bila najveća želja Nebojše Glogovca

Legendarni srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je preminuo juče u Beogradu u 49. godini, nije stigao da ostvari posljednju želju i organizuje veliku predstavu na stadionu.

Poznato je da je proslavljeni glumac bio vatreni navijač Crveno – belih, na čijem stadionu je imao ideju da priredi spektakularno izvođenje pozorišne predstave.

On je u u intervjuu za forum navijača Crvene zvezde “Red star info” govorio o svojoj ljubavi prema crveno-belima i tom prilikom otkrio šta mu je velika želja.

“Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, vidjećemo da li ćemo uspjeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Vidjećemo”, rekao je Glogovac tom prilikom.

Ideju, nažalost, jedan od najboljih srpskih glumaca nije uspio da ostvari i stane pred publiku na Marakani.

A njegov omiljeni fudbalski klub odao mu je počast zahvalivši mu se za sve ono što je učinio za Zvezdu.

“Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvijek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih. FK Crvena zvezda porodici i prijateljima Nebojše Glogovca izražava iskreno saučešće. Dragi Nebojša, sada je stvarno muk”, poručili su njegovi prijatelji iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda, prenosi Gloria.

Glogovac je bio jedan od kandidata za Skupštinu Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com