ZORANU MARJANOVIĆU PRIJETI 40 GODINA ROBIJE: Podignuta optužnica, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene! (FOTO) - Volim Podgoricu

ZORANU MARJANOVIĆU PRIJETI 40 GODINA ROBIJE: Podignuta optužnica, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene! (FOTO)

Više tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović, a očekuje se da uskoro budu uhapšeni i njegovi saučesnici.

Kako otkriva izvor Kurira, istražitelji su u potpunosti sklopili mozaik zločina. Oni tvrde da tačno znaju ko je od pomagača kakvu ulogu imao i da su prikupljeni i kompletirani svi dokazi koji bi mogli da ih odvedu na optuženičku klupu.

Vještaci su iznijeli sva svoja saznanja, a navodno, u optužnici još stoji, kako navodi naš izvor, „više argumenata koji ukazuju na jasnu sumnju da je Zoran Marjanović glavnoosumnjičeni“.

Policajci koji su radili na slučaju od prvog dana bili su uvjereni da je on ubica, ali nisu imali dovoljno dokaza da ga uhapse. Sada je gotovo i s tim – kaže izvor Kurira upućen u istragu.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, STEFAN JOKIĆ

On objašnjava da su do hapšenja Zorana saslušani brojni svjedoci, uzimani su tragovi i otisci, rađene DNK analize.

– Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica, kao i brat Miloš, odbili su da svjedoče. To je neobično, s obzirom na to da su na neki način mogli i da pomognu Zoranu u pogledu alibija i potvrde njegovu odbranu – kaže izvor upućen u istragu.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

On podsjeća i da su svi članovi porodice, kao građani, saslušavani u policiji i da je posebno bilo interesantno saslušanje Vladimira i Zorice. Navodno, poslije saslušanja Vladimir je rekao Zorici: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zaje*ali!“

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com