Andriji je rak odnio MADŽGALJA, a sad i GLOGOVCA: Od Marinka se oprostio pjesmom, a sada je nijem od bola objavio samo JEDNU SLIKU - Volim Podgoricu

Andriji je rak odnio MADŽGALJA, a sad i GLOGOVCA: Od Marinka se oprostio pjesmom, a sada je nijem od bola objavio samo JEDNU SLIKU

Jedan od najvećih srpskih glumaca Nebojša Glogovac preminuo je  u 49. godini od karcinoma pluća, a slična tragična sudbina zadesila je prije nepune dvije godine i njegovog kolegu Marinka Madžgalja koji je takođe izgubio bitku od raka.

 

 

Njegov najbolji prijatelj Andrija Milošević oprostio se tada od njega potresnom pjesmom:

 

– Druže moj. Sačuvaću te. Ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju. Budi mi dobar. Išli smo jednom sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta, samo da se jos malo igramo. A to se ne može.Druže moj. Budi mi spokojan. Odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe, za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo – smogao je tada snage Andrija da napiše za Marinka.

 

 

Nažalost, Andrija je danas izgubio još jednog druga. Ovoga puta, od njega se na Instagramu kratko oprostio i uz njegovu sliku dodao:

 

– Počivaj u miru druže!

 

 

2 komentara

  1. Within the present day culture look at Language is now a whole lot even more necessary and in addition well-known. Yet once i has long been younger, My spouse and i failed to comprehend with this as well as determine to like exterior instead of realize Language. Nevertheless my private mommy stated: “English can be the essential tools for being capable to consult with foreign most people, and which means it’s essential to analyze within a Language school.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com