Podgoričanin otpjevao poznatu BALADU, a onda se pojavio njegov brat blizanac (VIDEO) - Volim Podgoricu

Podgoričanin otpjevao poznatu BALADU, a onda se pojavio njegov brat blizanac (VIDEO)

Podgoričanin Relja Ćetković, ponovo je bio sjajan u emisiji „Pinkove zvezdice“.

Da ni pjesme Zdravka Čolića njemu ne predstavljaju prepreku da zablista, pokazao je, izvođenjem emotivne balade „Pamuk“, što je žiri nagradio čistom peticom.

Njegov stric, Sergej Ćetković, ni ovog puta nije znao šta bratanac sprema za emisiju, naglasiviši da je bio fenomenalan.

„Sreli smo se prije nekoliko dana, rekao mi je: “Striko, spremam jednu pjesmu”, i dalje neće ništa da me pita, nikakav savjet. Ja dođem tu i čujem. Svi misle da ja pravim tu neke protekcije, ali ja pojma nemam šta on radi pošto mi se nije javio. Strofe su bile fenomenalne, emotivne, odličan izraz“, istakao je Sergej.

Ovog petka, umjesto Goce Tržan, u crvenoj stolici je bio Marko Kon, koji je takođe pohvalio kako je Relja otpjevao pjesmu „Pamuk“.

„Podgorički mangup koji pjeva emotivno. Meni je to super! Najžešći dio pjesme mi se desi u sredini, pa mi blago padne onaj kraj, ali takva je pjesma. Nemam zamjerki“, kazao je Kon.

Kada je završio sa pjesmom, na sceni se pojavio i Reljin brat blizanac – Ratko, što je žiri još više oduševilo.

Premotajte na 1:14:74

(Kolektiv)

1 komentar

  1. This is the proper blog for everyone who desires to be familiar with this topic. You realize a great deal its virtually tough to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a fresh spin for a topic thats been discussing for many years. Great stuff, just fantastic!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com