Tramp i Kim Džong Un izbačeni sa otvaranja Zimskih olimpijskih igara (FOTO) - Volim Podgoricu

Tramp i Kim Džong Un izbačeni sa otvaranja Zimskih olimpijskih igara (FOTO)

Dvojnici američkog i sjevernokorejskog predsjednika – Donalda Trampa i Kim Džong Una – izazvali su pravo komešanje na tribinama tokom svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu, prije nego što ih je obezbjeđenje odvelo sa stadiona.

FOTO - Tramp i Kim Džong Un izbačeni sa otvaranja Zimskih olimpijskih igara

Osobe koje su vrlo nalikovale Trampu i Kimu pojavile su se zajedno na jednom dijelu tribina, fotografisale se, i čak odgovarale na pitanja.

14056223835a7f0a28999a0929115182 v4 big

“Vidite da se ipak slažemo”, kazao je Kimov dvojnik, kojeg je sa stadiona izvelo obezbjeđenje, dok je on vikao: “Čuvajte mi sestru”.

Svečanom otvaranju prisustvovala je i sestra južnokorejskog vođe, koja je sjedjela nekoliko metara udaljena od američkog potpredsjednika Majka Pensa.

Na svečanosti otvaranja dogodio se još jedan incident kada je na teren uspio da se uvuče nepoznati muškarac, koji se prikrao ispred zajedničke korejske delegacije na defileu.

Muškarac je htio da zakorači na teren Olimpijskog stadiona i razvije transparent sa očiglednom političkom porukom, ali se okliznuo na ledu, a potom su ga savladale i izvele snage obezbjeđenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com