CRNOGORSKA RUKOMETAŠICA: Naše ljekare ne treba stalno kuditi, zaslužuju i pohvale - Volim Podgoricu

CRNOGORSKA RUKOMETAŠICA: Naše ljekare ne treba stalno kuditi, zaslužuju i pohvale

 Razočarana zbog kritika koje se u posljednje vrijeme, posebno na društvenim mrežama, čuju na račun Kliničkog centra i ljudi koji tamo rade, rukometašica Zorica Cica Đurović, koja je nedavno operisana u ovoj ustanovi, odlučila je da javno zahvali osoblju i posebno ljekaru prof. dr Ranku Lazoviću, na, kako je rekla, novoj šansi za život, nakon komplikovane, ali uspješne operacije. Ona je zahvalnost izrazila i direktorki Kliničkog Zorici Kovačević.

Ispričala je za Pobjedu da joj je uspješno odstranjen benigni tumor iz stomaka, koji je, kako kaže, bio veličine rukometne lopte, a zahvatio je bio vitalne organe, bubreg, slezinu, jetru i kičmu. Zahvaljujući profesionalnosti dr Lazovića, kao i ostalog osoblja sa Klinike za digestivnu hirurgiju, Đurović je, kaže, dobila drugu šansu za život.

– Da sam bila u nekom kliničkom centru većih evropskih gradova ne bih možda bila živa. Bio je veliki rizik za operaciju, da ne iskrvarim na stolu

s obzirom na veličinu tumora. Sada sam na nogama, uspješno sam se oporavila i želim da se javno zahvalim dr Lazoviću i Zorici Kovačević – kazala je Đurović. Đurović ističe da se uglavnom kritikuje rad naših ljekara, ali da rijetko ko pohvali doktore koji su pravi profesionalci. – Najlakše je kritikovati, a veliki broj ljekara itekako je profesionalan iako rade u lošim uslovima i za nikakve pare. Smatram da se dobri primjeri moraju pohvaliti – kazala je Đurović i poručila građanima da imaju više povjerenja u zdravstvo i ljekare jer su ,,naši životi u njihovim rukama“.

2 komentara

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way before. So nice to seek out somebody with many original thoughts on this subject. realy i appreciate you for beginning this up. this excellent website is one thing that is needed over the internet, an individual with a bit of originality. beneficial task for bringing new stuff towards the net!

  2. I’m impressed, I have to admit. Truly rarely will i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the problem is something that too few folks are speaking intelligently about. I’m delighted that we came across this within my seek out some thing relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com