Damjanović razmišlja o kandidaturi - Volim Podgoricu

Damjanović razmišlja o kandidaturi

Nezavisni poslanik u Skupštini Crne Gore Aleksandar Damjanović ozbiljno razmatra mogućnost da se kandiduje za predstojeće predsjedničke izbore, saznaje Pobjeda.

Damjanovićeva eventualna kandidatura, prema saznanjima ovog lista, zavisiće od toga da li će opozicija uspjeti da se dogovori o zajedničkom kandidatu.

“Damjanović je u posljednja dva dana obavio razgovore sa nekoliko lidera u opoziciji koji su ga informisali o dosadašnjim pregovorima u pokušaju da se nađe zajednički kandidat. Njegova odluka će zavisiti i od rezultata tih pregovora. Damjanović je kandidat koji je jednako blizak i Demokratskom frontu i dijelu opozicije koji sebe naziva građanskom”, rekao je izvor Pobjede blizak Damjanoviću.

Predsjednički izbori u Crnoj Gori zakazani su za 15. april, a kao nestranačke ličnosti kandidaturu već su objavili naučnik Dragan Hajduković, univerzitetski profesor Đorđije Blažić i privrednik Vasilije Miličković. Sa druge strane, još se ne zna ko će biti kandidati vlasti i opozicije.

Dio građanske opozicije već neko vrijeme pokušava da se dogovori o izboru nestranačkog kandidata koji bi bio prihvatljiv svima, pa i Demokratskom frontu, a od njihovog dogovora zavisiće i kandidat DPS-a.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com