ĐAČIĆ MORA U ZATVOR: Prijetio kolegi da će ga “ubiti k’o zeca i da će mu “otkinuti glavu - Volim Podgoricu

ĐAČIĆ MORA U ZATVOR: Prijetio kolegi da će ga “ubiti k’o zeca i da će mu “otkinuti glavu

Predsjednik pljevaljske Opštine Mirko Đačić nije platio novčanu kaznu u iznosu od 600 eura, zbog čega mu je kazna preinačena u zatvorsku.

 Đačić da se javi na izdržavanje kazne (foto: pvnovine.com)

On je prošle godine osuđen na novčanu kaznu od 600 eura jer je u oktobru 2016. godine verbalno napao partijskog kolegu Žarka Vukovića, prijeteći mu da će ga “ubiti k’o zeca i da će mu “otkinuti glavu.

Đačić se nije žalio na takvu presudu pljevaljskog Osnovnog suda, koju je potvrdio Viši sud u Bijelom Polju. On je imao obavezu da nakon pravosnažnosti presude plati pomenuti iznos, što nije uradio. Nakon isteka svih rokova za plaćanje kazne, pljevaljski sud je novčanu kaznu preinačio u zatvorsku.

“Mirko Đačić je zvanično obaviješten da mu je novčana kazna preinačena u zatvorsku kaznu. On je primio to rješenje i najdalje za petnaest dana treba da ide na izdržavanje kazne”, kazala je za Dan predsjednica pljevaljskog suda Radinka Gačević.

Ona je dodala da ne zna precizno kada je Đačiću uručeno rješenje, ali je rok za odlazak na izdržavanje kazne od osam do 15 dana, pa je sasvim sigurno da je rok za odlazak Đačića u zatvor trenutno manji od 15 dana

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com