Marković u naredna dva dana na Kosovu - Volim Podgoricu

Marković u naredna dva dana na Kosovu

Premijer Duško Marković boraviće naredna dva dana u zvaničnoj posjeti Kosovu, gdje će se sastati sa najvišim državnim zvaničnicima.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković će na Kosovu boraviti na poziv kosovskog kolege Ramuša Haradinaja.

„Prva posjeta predsjednika Vlade Crne Gore Kosovu biće prilika za dalje produbljivanje saradnje u bilateralnim odnosima dvije prijateljske zemalje, putem definisanja konkretnih zajedničkih aktivnosti i projekata čija bi se realizacija mogla očekivati u predstojećem periodu“, navodi se u saopštenju.

Najavljeno je da će se Marković u četvrtak prije podne sastati sa predsjednicima Kosova i kosovskog parlamenta, Hašimom Tačijem i Kadrijem Veseljijem, a nakon sastanaka će biti objavljena saopštenja za javnost.

U delegaciji Crne Gore biće i ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

 (Antena M)

1 komentar

  1. Sve kletve nasih predaka ce te stic izrode! Ides koljacima da cestitas i da se ljubis sa zlotvorima i krvnicima djece nashe! Sram te i stid bilo, neznaveni nesretni udbashu Dule-Radijatoru! Dule nesretni, moze samo sebe i svoju DPS bandu, tj sektu da predstavlja. Crnogorce i Crnu Goru ovaj sijedi blavor ne moze da predstavlja nidje. Sve ce ti se raspast i tijelo i dusha i pokradena imovina i krvave pare, sve ce da ode u prah i pepeo! Banditu jedan prokleti, bruko i izrode Crnogorski! fuj

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com