Dejana je ubila trudna supruga, umro na rukama sina (14) - Volim Podgoricu

Dejana je ubila trudna supruga, umro na rukama sina (14)

Dejan Slivar (46) iz sela Goli u Hrvatskoj, kog je u četvrtak u 16.30 sati nevjenčana supruga Slađana Brkić (28) ubila sa nekoliko uboda u srce, izdahnuo je na rukama 14-godišnjeg sina. On je pokušao ocu da zaustavi krvarenje, ali uzalud.

Dejanov brat Davor rekao je da je Slađana iznenada uzela nož ni izbola njegovog brata.

– Nisam nikad čuo da su se svađali. Brat se igrao s njenim malim, kuvao je usput gulaš, a ona je iznenada uzela nož, okrenula se i ubola ga ravno u srce. Iz čista mira. Svi smo u šoku, mislili smo da se tako nešto samo u Americi može dogoditi, a ne ovdje kod nas, gdje su sve mirni ljudi. Na žalost, djeca su sve vidjela… – kaže za Večernji list Davor Slivar.

Prema zvaničnim informacijama, Slađana je Dejana ubola  kuhinjskim nožem više puta u prsa, pred očima četvero djece koja su, takođe, bila u dnevnoj sobi u kojoj se zločin dogodio.

Najmlađa kći je, kažu susjedi, otrčala po pomoć, ali je Dejan je izdahnuo na rukama 14-godišnjeg sina koji je pokušao da mu zaustavi krvarenje, a Slađana je s nožem krenula prema njemu i posjekla ga po nozi.

Navodno je htjela da napadne i ostalu djecu.

Foto: Pixabay

Dejan i Slađana u vezi su bili dvije godine, ali nisu sve vrijeme bili zajedno. Susjedi kažu da ga je lani napustila, a on je prije dva dana otišao po nju. Za nju govore da je ćutljiva i da se ni sa kim nije družila. Brat Davor kaže da je čuo da je bila i na psihijatriji.

– Čudna je nekako bila – kažu. S područja je Rijeke, gde je Dejan i otišao po nju. Iskreno, ne znam čak ni kako se preziva. Nikad to brata nisam pitao. Ne znam ni kako su se upoznali. Ne želim na nju trošiti ni jednu jedinu reč – Davor, kod kog je smješteno troje dece:

Foto: Wikipedia/Orlovic

–  Ostaće kod mene, brinućemo se za njih, sad sam im mama i tata – kaže.

Slađana je trudna, i to u poodmakloj trudnoći. Nakon ubistva zaključala se sa sinom u sobu, gdje ju je policija i pronašla.

Prevezena je u Opštu bolnicu u Koprivnici.

Da li je ubistvu kumovala patološka ljubomora, kao što neki tvrde, ili nešto drugo, otvoreno je pitanje.

(dijaspora.news)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com