SDP: Imali smo podršku uprkos izbornim opstrukcijama - Volim Podgoricu

SDP: Imali smo podršku uprkos izbornim opstrukcijama

Nosilac liste Socijaldemokratske partije Naser Resulbegović, zahvalio se svim glasačima SDP-a jer su i pored, kako kaže, neviđenih pritisaka i izbornih prevara na sami dan glasanja, dali podršku Socijaldemokratskoj partiji.

“Ta bi podrška bila dovoljna za dobar rezultat SDP da nije bilo brutalnih zloupotreba na štetu naše partije. Zahvaljujući i tome što smo otkrili sve ove malverzacije građani Ulcinja imaju priliku da na ponovljenom glasanju isprave nepravdu učinjenu prema SDP”, kazao je Resulbegović.

lan Predsjedništva SDP Ivan Vujović naglasio je da svaki izbori, kako kaže, nažalost donesu novi nivo kriminalizacije izbornog procesa i da je svaka faza izbora kriminalizovana.

“Još ranije su aktivisti DPS-a uhvaćeni u kupovini glasova i suđeni za tu sramotu. Beranski izbori su pokazali zloupotrebu prosvjetnih radnika i spuštanje te uzvišene profesije na nivo kupaca glasova”, ističe Vujović.

Poručio je da je uvjeren da će im, kako kaže, ukradeni mandat voljom građana biti vraćen. Poziva Tužilaštvo da utvrdi ko je iz biračkih odbora vršio zloupotrebe i da pokrene postupak protiv njih.

CdM

1 komentar

  1. Thank you for making the effort to talk about this situation, I think highly with this complete or absolutely adore examining read more about this amazing theme. When potential, while obtain abilities, is it possible you opinions improving your ultimate website by having in depth specifics? This is very great for anyone.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com