Burić objasnio zašto je izabrao Vermezovića - Volim Podgoricu

Burić objasnio zašto je izabrao Vermezovića    

Predsjednik Budućnosti Žarko Burić pažljivo je u decembru analizirao listu kandidata za trenera “plavih”. Izbor je na kraju bio Vermezović.

“Istina je da smo mogli da dovedemo i jeftinijeg trenera, ali razmišljamo dugoročno, a Vermezović je u tom kontekstu, kao dokazan trener i čovjek sa iskustvom, pravo rješenje za Budućnost.”, rekao je Burić.

Prvi čovjek podgoričkog kluba ističe da u ekipi više nema igrača kojem na ljeto ističe ugovor.

“Sve smo radili u dogovoru sa trenerom. Sada nemamo fudbalera u ekipi koji nema ugovor na barem još godinu i po, što je, vjerujemo, prava stvar. Naravno, Budućnost će p uvijek izaći u susret igraču koji dobije pravu ponudu i koji bi mogao da napreduje prelaskom u drugu sredinu, kao što je slučaj sa Melunovićem, koji je otišao u Kinu, ili Raspopovićem, kojeg smo pozajmili Rijeci. Sa druge strane, igrači koji imaju ugovor sa Budućnosti neće odlaziti na Tajland i na takve destinacije.”, kaže Burić, kojeg ne brinu slabi rezultati tokom priprema.

“Prošle zime u Antaliji smo igrali izvanredno, a kada je došlo prvenstvo, pali smo u igri, jedva smo sačuvali prednost na vrhu. Nadam se da će sada biti obratno”, uz osmijeh je zaključio je Burić.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com