PODGORIČANI MORAJU U ZATVOR: Nataša i Marko će robijati godinu i po - Volim Podgoricu

PODGORIČANI MORAJU U ZATVOR: Nataša i Marko će robijati godinu i po

Marko Šaković osuđen je juče u Osnovnom sudu na jedanaest mjeseci zatvora, a njegova supruga Nataša na sedam mjeseci zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Bračni par Šaković sporazumno je priznao krivicu i potpisao nagodbu sa Tužilaštvom. Sutkinja Željka Jovović prihvatila je sporazum koji su Šakovići potpisali sa Tužilaštvom.

Marko i Nataša uhapšeni su 20. decembar. Policija je tada u Ulici Nikole Tesle u Zagoriču, probala da zaustavi vozilo „BMW“ podgoričkih registarskih oznaka, čiji se vozač nije zaustavio na znak „stop“, već je pobjegao velikom brzinom. Nakon toga Šaković je pobjegao prema brdu Gorica i kada ga je policja primijetila, odbacio je torbicu u kojoj su bila tri pištolja. Torbicu je zatim uzela njegova supruga Nataša u namjeri, kako se sumnja, da je sakrije.

– U torbici su pronađena tri pištolja – „glok“ sa okvirom u kojem se nalazilo 17 metaka kalibra 9 mm , marke „USP kompakt“ 9X19 mm sa okvirom od 13 metaka cal. 9 mm i marke „CZ para“ sa okvirom u kojem se nalazilo 13 metaka cal. 9 mm i rezervni okvir sa 13 metaka cal.9mm.

Marko Šaković i njegov brat Milić Minja Šaković od ranije su poznati polciji. Oni su odslužili kazne za ubistvo Miroja Baošića koji je ubijen 2005. godine.

Marko je osuđen tada na 12 godina, a Milić na 10 pa mu je kazna kao maloljetniku odlukom Apelacionog suda preinačena na vaspitnu mjeru u trajanju od jedne do četiri godine zatvora.

Portal Analitika

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com