Prizovite sreću i bogatstvo u vaš dom – sve što vam treba je KUHINJSKA SO - Volim Podgoricu

Prizovite sreću i bogatstvo u vaš dom – sve što vam treba je KUHINJSKA SO

Ona omogućava da nam krvni pritisak bude u normali, jer malo soli u organizmu dovodi do pada krvnog pritiska, a veće količine povećavaju pritisak.

Različite količine soli doprinose da sve bude dobro izbalansirano i da se tijelo održava u nekoj ravnoteži. Pored toga ona je jako važna i za privlačenje bogatstva u vaš život, drži od vas podalje isva zla, poteškće i neprilike.

Foto: Pixabay.com

Za blagostanje sipajte so u čašu i stavite je u kupatilo. Tako ćete da stabilizujete  energiju koja vlada u vašem domu i sve prepreke koje se nalaze na vašem putu biće uklonjene. Ovo će okončati uticaj negativne energije.

Ako je neko od članova porodice bolestan, so će pomoći da se energija stabilizuje i pomogne oboljelom da ozdravi. Sipajte so u bakarni sud i stavite ga u spavaću sobu i time poboljšajte zdravlje, piše speakingtree.in.

Uvijte malu količinu soli u crvenu tkaninu i okačite da visi na vrata vašeg doma, radnje ili kancelarije. Ovo će ukloniti negativnu energiju i držaće je podalje od vas, kao i zlo i ljubomoru. Na ovaj način, put sreće i blagostanja do vas će biti prohodan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com