Stric automobilom pregazio dječaka dok su roditelji stajali pored: Snimak od kojeg staje srce (VIDEO) - Volim Podgoricu

Stric automobilom pregazio dječaka dok su roditelji stajali pored: Snimak od kojeg staje srce (VIDEO)

Dječak Kaleb iz Brazila pukim čudom je preživio kada ga je stric pregazio kolima, dok je sjedio ispred njegovog automobila. Šokantan video snimljen je u Santa Katarini, a na njemu se vidi maleni Kaleb koji sjedi ispred automobila i bezbrižno se igra.

U sledećem trenutku vidi se da njegov stric razgovara sa Kalebovim ocem, a pošto dječaka očigledno nije vidio, sjeo je za volan i bukvalno prešao preko djeteta. Niko od Kalebovih rođaka nije bio svjestan gde se on nalazi.

Dječak je pod naletom automobila “zalegao” na zemlju i samo se pridigao kada je automobil prošao. Naš je utisak da je dječak imao sreće jer se stric djelimično parkirao na stazi ispred kuće, pa je ispod kola bilo dovoljno prostora da dječak ostane nepovrijeđen.

Nevjerovatno, ali čini se da Kalebu nije zafalila ni dlaka s glave.

– Brat mog muža je bio kod nas i nakratko je na kapiji porazgovarao sa suprugom. Kada su otišli do gepeka automobila, Kaleb je izašao s njima na ulicu, ali to niko nije primjetio. Dok je suprug bio u garaži, brat ga je pozvao i rekao mu da ide i on je otišao do kapije da ga isprati. To je bio momenat kada je moj suprug video da je Kaleb ispod automobila – rekla je Kalebova majka, koja je dodala da je posle toga Kaleb potrčao ocu u zagrljaj.

Kada su vidjeli na snimku šta se desilo nisu mogli da povjeruju da je iz svega Kaleb prošao nepovrijeđen.

Pogledajte video:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com