(VIDEO) NOĆ ZA PAMĆENJE! BOGDAN MVP OL-STARA! Srbin demolirao Amerikance! - Volim Podgoricu

(VIDEO) NOĆ ZA PAMĆENJE! BOGDAN MVP OL-STARA! Srbin demolirao Amerikance!

Košarkaši Tima svijeta pobijedili su prošle noći u Los Andjelesu Tim SAD na ol-star meču “Zvezda u usponu” sa ubjedljivih 155:124 (40:32, 38:27, 40:29, 37:36), a za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je igrač Sakramenta i srpski bek Bogdan Bogdanović.

Bogdanović je u igri proveo 22 minuta i za to vrijeme je postigao 26 poena (9/16 iz igre, 7/13 za tri) i upisao četiri skoka, šest asistencija i jednu ukradenu loptu.

Bogdan je imao nevjerovatno šutersko veče. Srpski košarkaš je pogodio sedam trojki iz 13 pokušaja, a nekoliko šuteva ubacio je sa preko devet metara.

 

 

“Svakoj utakmici prilazim na isti način. Trudim se da se takmičim, pokušavam da budem najbolja verzija sebe tog dana, to se desilo i večeras. Nikad ne znate šta će se dogoditi”, rekao je Bogdanović.

 

 

Uz Bogdanovića u Timu svijeta istakao se i njegov saigrač iz Kingsa Badi Hild. On je postigao 29 poena, uz po tri skoka i asistencije i dve ukradene lopte.

Džamal Marej je dodao 21 poen, a Dario Šarić 18 poena za pobjednički tim.

U Timu SAD najbolji je bio košarkaš Bostona Džejlen Braun sa 35 poena i 10 skokova, Kajl Kuzma je postigao 20, a Džejson Tejtum 15 poena.

 

Zanimljivo, to je bio treći trijumf ostatka svijeta u odnosu na rivale iz SAD u prethodne četiri godine.

 

Volim Podgoricu/Kurir/Beta

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com