ŽARKO BURIĆ ĆE GRADITI TRI ZGRADE - Volim Podgoricu

ŽARKO BURIĆ ĆE GRADITI TRI ZGRADE

Normal kompani podgoričkog biznismena Žarka Burića namjerava da gradi tri stambena objekta u kotorskom naselju Kavač, u zahvatu lokalne studije lokacije ,,Grbalj 2. Idejna rješenje objekata uradila je kompanija Ing-invest, a projekat je dobio saglasnost v.d. glavnog državnog arhitekte Dušana Vuksanovića.

Jedan objekat će biti na urbanističkoj parceli broj 45 i ima prizemlje i dva sprata. Ukupna površina ove parcele je 1.830 kvadrata. Bruto površina ovog objekta je 1.781,78 kvadrata, dok je neto površina 1.480,85 kvadrata.

Riječ je o stambenoj zgradi sa 27 stanova, od čega je šest garsonjera, 15 jednosobnih i šest dvosobnih stanova. Predviđena su i tri stana za osobe sa invaliditetom, a ukupan broj parking mjesta je 30.

Drugi objekat će biti na urbanističkoj parceli broj 12 i takođe ima prizemlje i dva sprata. Ukupna površina ove parcele je 1.569 kvadrata. Bruto površina ovog objekta je 1.491,4 kvadrata, dok je neto površina 1.242,04 kvadrata. Ova zgrada će imati 24 stana, od čega šest garsonjera, 13 jednosobnih i pet dvosobnih stanova, a predviđena su tri stana za osobe sa invaliditetom.

Treća zgrada je na urbanističkoj parceli i takođe ima prizemlje i dva sprata. Ukupna površina ove parcele je 930 kvadrata. Bruto površina ovog objekta je 921,22 kvadrata, dok je neto površina 769,76 kvadrata. Ovaj objekat će imati 15 stanova, od čega tri garsonjere, devet jednosobnih i tri dvosobna stana. Predviđena su dva stana za osobe sa invaliditetom.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com