Home / NOVOSTI / DETALJI OPTUŽNICE ZA UBISTVO KOJE TRESE REGION: Oprao Jeleninu krv sa zadnjeg sjedišta svog “mercedesa” (INFO)

DETALJI OPTUŽNICE ZA UBISTVO KOJE TRESE REGION: Oprao Jeleninu krv sa zadnjeg sjedišta svog “mercedesa” (INFO)

Tijelo pjevačice Jelene Marjanović stajalo je više od 15 sati u vodi okruženo blatom koje je pronađeno na pantalonama njenog supruga, detalj je iz optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića.
Ovo blato kao i krv navodno su pronađeni u kolima koje je tog dana, odnosno noći vozio Zoran Marjanović.

Prema nezvaničnim saznanjima, u optužnici koja je prije sedam dana podignuta protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio Jelenu Krsmanović, jedan od bitnijih detalja koji je ukazao na Zorana kao glavnog osumnjičenog jeste blato pronađeno na njegovim pantalonama.

Prema riječima izvora, ono što dodatno baca sumnju na Marjanovića jeste pjevačicina krv otkrivena u „mercedesu“ Marjanovića, a koji su oni vozili do hapšenja Zorana.

– Jelenina krv bila je izmazana na zadnjem sjedištu „mercedesa“, te je oprana. Vještačenje ovog automobila otkrilo je mračnu tajnu ove porodice i direktno ukazalo na njihovu umješanost u ovaj zločin – objašnjava naš sagovornik.

Sumnja se da je pjevačica ubijena u vodi i da zbog toga nije otkriven trag krvi van kanala.

– Pjevačica je ubijena dok je stajala u vodi u kanalu te zbog toga njena krv nije pronađena van kanala. Takođe, to je još jedan od razloga zašto krvi nije bilo na garderobi Zorana Marjanovića ukoliko je on ubio svoju suprugu – priča izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, blato koje je pronađeno na Zoranovim pantalonama glavni je dokaz protiv njega.

– Struktura blata mijenja se na svakih nekoliko metara, te blato koje je pronađeno na pjevačicinoj kosi i blato sa Zoranovih pantalona istog su sastava. To znači da je takva struktura blata samo tu, na mjestu zločina i nigdje drugdje na nasipu – pojašnjava izvor.

Advokati: Blato ne može biti dokaz protiv Marjanovića

Advokati osumnjičenog Zorana Marjanovića tvrde da blato ne može biti dokaz protiv Marjanovća.

– Niko od ispitanih svjedoka nije ukazao na krivicu mog branjenika, na tijelu njegove pokojne supruge nisu pronađeni njegovi tragovi i obrnuto. Na mjestu na kome je pronađeno tijelo i na kome je oštećena lišena života nije pronađen nijedan trag koji bi upućivao na Zorana kao izvršioca – navodi advokat osumnjičenog Nikola Dumnić.

Blic

Check Also

HOROR: Otac zaklao troje djece, pa ženi ostavio oproštajno pismo: Uzeo sam ti ono najdraže, niko te više neće zvati “mama”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *