TUGA DO NEBA: Dječak U.D. (9) se objesio, srce mu PREPUKLO OD TUGE ZA OCEM - Volim Podgoricu

TUGA DO NEBA: Dječak U.D. (9) se objesio, srce mu PREPUKLO OD TUGE ZA OCEM

Dječačić U. D. (9), koji se sinoć predveče kanapom objesio u djedovoj šupi, u dvorištu porodične kuće u Skeli kod Obrenovca, nije mogao da se izbori sa gubitkom oca, koji je prije četiri godine poginuo u saobraćajnoj nesreći i čiju smrt jednostavno nikako nije mogao da preboli.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Najvjerovatnije je zbog toga, kažu, i sam krenuo za njim u smrt.

Mališan je bio dobar đak, drugi razred osnovne, nije imao nikakvih problema ni u školi, ni kod kuće, bio je veselo i radoznalo dijete. Živio je kod babe i djede, koji su mu bili i zakonski staratelji, jer mu je otac 2014. godine poginuo na motoru, a majka se preudala u Bosni.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Mališan je rastao sa još tri sestre, od kojih mu je jedna sestra bliznakinja.

– Ništa nije slutilo na tragediju, bio je veselo dijete, evo gradio je kućicu za svog psa… Sestre su mu bile u Bosni kod majke i njegova bliznakinja je baš sjutra trebalo da se vrati kući, ovdje kod nas…

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Majka je za njih izvadila pasoše pa su joj otišle u posjetu, a upravo je vadila pasoš i za njega da joj i on dođe u posjetu –  priča neutješni djeda očiju crvenih od suza dodajući da niko ni u snu nije mogao da pretpostavi da bi ovako nešto moglo da se desi.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

– Rekao nam je da ide kod druga da se igra kao što je to obično i činio i ništa nije slutilo na nesreću… Objesio se kanapom kojim vezujemo slamu… Našao ga je u šupi, u dvorištu… Mi držimo stoku i to je svud unaokolo…

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Kako se to desilo ni sam ne znam, kad smo vidjeli da ga nema prijavili smo policiji, mislili smo da ga neko nije oteo ili da se nešto drugo desilo i onda kažu objesio se u šupi… Gdje se obesio, o čemu vi pričate… Nismo znali o čemu govore… Nedavno je čuo… Neko mu je ispričao da se tu kod nas u Obrenovcu neki mladić objesio kaišem… – veli očajni djeda dječačića.

 

(Kurir.rs/J.Rafailović/SĐP/Foto: Vlada Šporčić)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com