Udala se Piksijeva ćerka! Svadba koštala čitavo bogatstvo, a o vjenčanici i mjestu na kojem se vjenčala svi pričaju (FOTO) - Volim Podgoricu

Udala se Piksijeva ćerka! Svadba koštala čitavo bogatstvo, a o vjenčanici i mjestu na kojem se vjenčala svi pričaju (FOTO)

Nasljednica Dragana Stojkovića Piskija izgovorila je sudbonosno “da” partneru Ugou Valenteu!

Anja Stojković i automobilista Ugo vjenčali su se na impozantnom imanju u Parizu, a kako se pričalo i prije vjenčanja porodice su za isto dale pravo bogatstvo, kako bi sve bilo onako kako su mladenci zamislili i kako baš ništa ne bi nedostajalo.

Anja je uzela suprugovo prezime, a na sebi je imala belu haljinu sa potpisom “Alessandra Rich”. Svadbenoj ceremoniji prisustvovali su svi bliski ljudi obje porodice, a najveseliji su bili Anjin otac i brat Marko.

Anja i Hugo, Foto: Instagram/Marko Stojković

Impozantno imanje

Foto: Instagram/Marko Stojković

Skupoceni dijamanti na Anjinoj ruci:

Foto: Instagram/margauxlignel

Podsjetimo, Anja i Ugo u septembru 2016. godine postali su roditelji po prvi put, ćerkice kojoj su dali ime Indija Rouz Valente.

Fudbalska legenda Piksi često je isticao koliko je ponosan na izbor svoje ćerke.

– Nikada se nisam mješao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čovjeka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvijek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lijepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom – rekao je jednom prilikom Piksi.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com