Djevojka tukla oca i brata, kada je došla policija, svi su nasrnuli na njih: Ćerka i trojica pripadnika MUP-a završili u bolnici, majka i brat u pritvoru - Volim Podgoricu

Djevojka tukla oca i brata, kada je došla policija, svi su nasrnuli na njih: Ćerka i trojica pripadnika MUP-a završili u bolnici, majka i brat u pritvoru

Djevojka iz Bitolja, na zapadu Makedonije, M.T. ( 33 ) sinoć je tukla oca T.T. ( 59 ) i svog brata R.T., pa je njen otac oko 22,20 časova bio prinuđen da pozove policiju. Kada su došli pripadnici MUP i pokušali da smire pobjesnelu djevojku, cijela porodica je skočila i nasrnula na policiju.Nakon ovog nesvakidašnjeg okršaja, otac, majka i brat su pritvoreni, a ćerka i trojica policajaca su završili u bolnici, prenose mediji.

– Kada su policijski službenici zajedno sa ekipom Hitne pomoći stigli na mjesto događaja, tamo su zatekli djevojku M.T. kako se fizički obračunava sa svojim ocem T.T. i bratom R.T. Policijski službenici su zatražili od devojke M.T. da prestane sa nasilnim ponašanjem i dozvoli da je pregleda ljekar Hitne pomoći, ali je umjesto toga ona napala policijske službenike, saopštili su iz MUP.

Cijela priča se tu nije završila. Kada su policajci pokušali da je smire i unesu u vozilo Hitne pomoći na njih su nasrnuli ostali članovi porodice – otac T.T. i njegov sin R.T, dok ih je djevojčina majka S.T. “ometala u preduzimanju službenih radnji”.

– U jednom trenutku T.T. je gurnuo jednog policijskog službenika niz stepenice. Nakon preduzetih mera, T.T.,R.T. i S.T. su bili lišeni slobode, dok je M.T. prenijeta u Kliničku bolnicu u Bitolju. Nakon ukazane ljekarske pomoći kod policijskih službenika su konstatovane jtelesne povrede, ističu iz MUP-a.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com