Home / PG INFO / Aktuelno / Podgoričani još ne mogu da koriste bazen!

Podgoričani još ne mogu da koriste bazen!

Građani još ne mogu da koriste bazen u sklopu Sportskog centra “Morača, jer je u toku tehničkog pregleda izvedenih radova na natkrivanju uočeno da su potrebni dodatni radovi.

Kako je Vijestima saopšteno iz preduzeća Sportski objekti predviđeni radovi nijesu vezani za sami projekat natkrivanja bazena.

“Radi se o zamjeni podloge ugradnjom antibakterijske podloge. Kao i nove PVC podloge i ti radovi su pri kraju. Naznačene radove je bilo potrebno izvesti iz razloga obezbeđenja kvaliteta i ispravnosti bazenske vode”, navodi se iz preduzeća.

Nijesu odgovorili na pitanje Vijesti kada će biti otvoren bazen.

“Kako nam je potpuni komfor, bezbjednost i visok standard za naše građane, odnosno buduće korisnike bazena na prvom mjestu, kada je u pitanju realizacija ovog projekta, smatramo da brzina ne smije biti nauštrb kvaliteta i da ćemo poštovati sve preporuke i standarde kako bi bazen svojim kvalitetom zadovoljio potrebe korisnika i kao takav stavljen na raspolaganje građanima”, naveli su iz preduzeća.

Kada je počelo natkrivanje bazena, 12. decembra 2016. godine, najavljeno je da je rok završetka radova 300 dana, odnosno oktobar prošle godine.

Vijesti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *