Šobić jaka podrška Vanji Radovanoviću uoči Evrovizije - Volim Podgoricu

Šobić jaka podrška Vanji Radovanoviću uoči Evrovizije

Kao što je već poznato, mladi kantautor Vanja Radovanović iz Nikšića predstavljaće našu zemlju na Pjesmi Evrovizije u Lisabonu, a veliku podršku dao mu je njegov ujak popularni Miladin Šobić. 

 Vanja je fotografiju sa legendom naše muzičke scene postavio na društvenim mrežama i izazvao lavinu pozitivnih komentara.

Ne sumnjamo da Šobić na Vanju ima veliki uticaj, a sasvim je izvjesno na koga je naslijedio veliki talenat za muziku.

Podsjetimo, Vanja je u intervjuu za CdM kazao da će u maju pjesmu “Inje” pjevati na crnogorskom, te da verzija na engleskom nije u planu.

Eurosong će se održati od 8. do 12. maja u Lisabonu, a Crna Gora će nastupiti druge polufinalne večeri, 10. maja.

Izvor: 

2 komentara

  1. Can I recently say what a relief to seek out someone who really knows what theyre discussing over the internet. You certainly learn how to bring a concern to light and produce it critical. The best way to ought to look at this and fully grasp this side from the story. I cant think youre less popular because you absolutely contain the gift.

  2. Intriguing article. I understand I’m a little late in posting my comment though the article was to the point and the details I became trying to find. I can’t say that we agree with everything you could mentioned nevertheless it was emphatically fascinating! BTW…I found your web site through a Google search. I’m a frequent visitor on your blog all of which will return again soon.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com