Zdravo Berane poručuje da niko ne može promijeniti izbornu volju građana - Volim Podgoricu

Zdravo Berane poručuje da niko ne može promijeniti izbornu volju građana 

Iz koalicije Zdravo Berane se pitaju šta ovih dana radi Tarzan Milošević, “politički direktor DPS-a u mjesnim zajednicama u kojima očekuje eventualno ponavljanje izbora”.

“Je li to vječiti koordinator i gubitnik u Beranama unaprijed zna političku odluku državne izborne komisije ili možda objašnjava na koji je način ostavio milionske dugove u Bijelom Polju?”, navode iz ove koalicije.

Za početak, kako smatraju, Milošević bi mogao uputiti makar izvinjenje svojim Bjelopoljcima što je svoj grad uspio dovesti na grane jednog od najsiromašnijih u državi, a radnicima u lokalnoj upravi ostavio u amanet dugovanja od 5, 6 ličnih dohodaka!

Iz Zdravo Berane kažu da je ovakav scenario  u Beranama jednom viđen “kada je DPS sa svojim satelitima uništio svoj grad”.

“Ponovni sličan scenario u ovom gradu jednostavno nije moguć!”, navode iz Zdravo Berane.

Koalicija Zdravo Berane, poručuje da ni Milošević, a ni ostali nikakvom silom, niti političkom odlukom neće moći preinačiti izbornu volju Beranaca koja je čista kao suza.

“Zajednička pobjeda naše koalicije i Demokratske Crne Gore je garant otvaranja novih radnih mjesta, nastavka započetih reformi i ostvarenja mnogobrojnih infrastrukturnih projekata. Lanac promjena, poraz DPS-a započeo je u ovom gradu, a totalni njegov fijasko uslijediće na predsjedničkim i lokalnim izborima u Podgorici i drugim gradovima”, poručuju na kraju.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com