PODGORICA: Ovo su IMENA POLICAJACA koji su IZ ČISTA MIRA PRETUKLI mladiće! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ovo su IMENA POLICAJACA koji su IZ ČISTA MIRA PRETUKLI mladiće!

Službenici Interventne jedinice CB Podgorica Mladen Vujović, Slavko Furtula, Vukoman Maraš, Marko Stojanović i Miloš Bečanović su policajci koji, kako se vidi na snimku koji su danas objavili mediji, prebijaju trojicu mladića u centru Podgorice. To je CdM-u saopšteno iz policije. Njihov šef Milan Radusinović je, po naredbi direktora Slavka Stojanovića, smijenjen.

CdM-u je iz policije saopšteno da Milan Radusinović nije na snimku.

“Podaci o identitetu ovih policijskih službenika će biti dostavljeni nadležnim tužiocu u najkraćem roku, radi daljeg postupanja”, kazali su u UP.

Jasno poručuju – policijski službenici će u ovom predmetu maksimalno sarađivati sa nadležnim tužilaštvom i postupati po nalozima nadležnog tužioca.

“Biće preduzete sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se ova lica adekvatno procesuirala, shodno zakonu”, navode oni.

Prvi čovjek policije Slavko Stojanović najoštrije je osudio neprimjereno i neprofesionalno postupanje policijskih službenika prikazanih na snimku.

“Uprava policije neće tolerisati grubo kršenje prava građana i svako ovako ponašanje će biti najstrožije sankcionisano, a sa događajem je upoznat i nadležni tužilac”, kazao je Stojanović.

Izvor: 

2 komentara

  1. Sto nece da biju djecu, prebi 50 policajaca Mija Raicevica i pitam Stojanovica ko odgovara. Ovooooooooo je zivot bez zivota. Sramota, bruka. Kako se Nuhodzic, Stojanovic i odtali mogu pojaviti u medijima. Strasnoooooooo!!! Jeste li vi ljudi od krvi i mesa? Bi mislite da smo mi stoka. Samo da znate, stici ce vas bozja kazna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com