POLICAJCI DEMANTOVALI: Tvrde da nijesu tukli osumnjičenog za ubistvo bebe - Volim Podgoricu

POLICAJCI DEMANTOVALI: Tvrde da nijesu tukli osumnjičenog za ubistvo bebe

Službenici ZIKS-a V. P. i Ž. P. i medicinsko osoblje ove ustanove saslušani su zbog navodnog prebijanja Nermina Šišića, osumnjičenog za brutalno ubistvo petnaestomjesečnog P. J. potvrđeno je Pobjedi iz upravne zgrade zatvora.

Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, službenici su negirali navode osumnjičenog Šišića.

Kako je Šišić naveo u prijavi, njega su, kada je došao u Istražni zatvor, u ambulanti pretukla dvojica zatvorskih službenika u prisustvu medicinskih radnika. Povodom njegovih navoda, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici pokrenulo je postupak, a predmet je zadužio tužilac Vukas Radonjić. Osumnjičeni je tvrdio da su ga službenici ZIKS-a tukli, nogama i rukama po glavi i tijelu. Šišić se sumnjiči da je prije 4. februara na smrt pretukao sina tridesetčetvorogodišnje Podgoričanke Jelene Jovović sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici.

Istraga je pokazala da je Šišić i ranije tukao dječaka i da je njegova majka to znala, zbog čega je i ona uhapšena. Jovović se tereti za kršenje porodičnih obaveza, zbog čega može biti osuđena na maksimum osam godina zatvora.

Dječak od godinu i tri mjeseca preminuo je za manje od 24 sata nakon što je dovezen u Hitnu pomoć, sa teškim povredama. Njegova majka kazala je da je njen partner mjesecima tukao njenog sina, kad god bi mu zasmetao bebin plač.

Pobjeda

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com