PRETRESI NA DVIJE LOKACIJE: Pronađeno i oduzeto oružje i municija - Volim Podgoricu

PRETRESI NA DVIJE LOKACIJE: Pronađeno i oduzeto oružje i municija

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica danas izvršili pretres na dvije lokacije i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje i municiju, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

Naime, službenici OB Kolašin i CB Podgorica su, 20.02.2018. godine, na osnovu naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Kolašinu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.D, na dvije lokacije u Kolašinu i Podgorice. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke „Pietro Beretta“ kalibra 12mm u ilegalnom posjedu, remnik za municiju u kojem se nalazi 25 komada lovačke municije kalibra 12mm, 88 komada lovačkih metaka kalibra 12 mm, 15 komada metaka za vojničku pušku kalibra 7,9 mm i dvije ručne radio stanice marke „Baofeng“ sa punjačem.

 O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com