S kišobranima na časove: Prokišnjava plafon u školi - Volim Podgoricu

S kišobranima na časove: Prokišnjava plafon u školi

Na trećem spratu Srednje škole “Ivan Goran Kovačić” u Herceg Novom danas je došlo do opšte havarije-voda je bila svuda po hodniku a plafon pun vlage je prokišnjavao.

Foto: FB

Učenici koji su se javili redakciji CdM-a povodom ovog problema kažu da je nemoguće obavljati nastavu u takvim uslovima i da je to problem kojem se godinama ne nazire rješenje.

Srednja škola “Ivan Goran Kovačić” (Foto: Radio HN)

“Ovo je haos. Možemo slobodno sa raširenim kišobranima kroz školu da idemo. Skoro nam je isto bili vani ili unutra. Plafon je sve gori i gori. Peškiri i krpe su po podu kako bi se voda koja prokapa zaustavila. Propala je škola za posljednjih šest godina baš dosta, a zaslužuje da se vodi mnogo računa o njoj”, ističe za CdM učenica ove škole.

CdM je kontaktirao i direktora škole Momira Dragićevića koji je potvrdio da je prokišnjavao dio ravnog krova na trećem spratu.

“Materijal za sanaciju je danas dovezen u školsko dvorište. Napravljen je projekat u saradnji Opštine Herceg Novi i Ministarstva prosvjete, a novac je nabavljen. Završena je i javna nabavka, a izabran je i izvođač. Čekamo od oktobra da se sanira plafon”, dodao je on.

Podsjetimo, ova obrazovna ustanova je jedina srednja škola u Herceg Novom.

Izvor: 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com