Vujošević: Demokrate nikako da prihvate da ih građani neće, pa opet pričaju bajke o navodnim pobjedama - Volim Podgoricu

Vujošević: Demokrate nikako da prihvate da ih građani neće, pa opet pričaju bajke o navodnim pobjedama

Demokrate nikako da prihvate da ih građani neće, pa opet pričaju bajke o navodnim pobjedama, upkos činjenici da na izborima u šest opština nijesu uspjeli da osvoje mandata koliko Demokratska partija socijalista ima samo u Tuzima, saopštio je danas Nenad Vujošević, odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada.

On je reagovao na saopštenje Demokratske Crne Gore u kome je između ostalog poručeno da “žele Podgoricu u kojoj se neće odlučivati protiv volje građana”.

“Čak ni na ponovljenim izborima u Ulcinju nijesu uspjeli da ostvare rezutat za jedan mandat. Ista situacija će biti i na izborima u Podgorici, jer građani najbolje znaju da ocijene ko radi u njihovom interesu, i na osnovu toga i daju svoj glas. Povjerenje građana sigurno nije zaslužila partija bez identiteta, rezultata i stava, partija koja je spremna da pređe preko svih uvreda svojih koalicionih partnera radi pukog očuvanja vlasti, kao što to rade Demokrate”, istakao je Vujošević.

On je dodao da Demokrate sada opet politikanski, bez jasne vizije i ponude razvoja grada, pokušavaju da manipulišu građanima Podgorice.

“Valjda misleći da Podgoričani ne vide da ih se Demokrate sjete samo prije izbora, ili kad procijene da im je politički profitabilno da se obrate javnosti. Naravno da je takva taktika Demokrata na duži rok neuspješna, što su pokazali i izbori u ovih šest opština, gdje su takođe najavljivali pobjede, a u većini bili na ivici cenuzusa. Možda je takvo ponašanje Demokrata jedan od razloga što su ih njihove koalicione kolege optužile da prisvajaju rezlutate čitave opozicije, poredeći ih sa “džeparošima sa sutomorske plaže”. Sa istim tim i danas čine kolaciju u gradovima u kojima vrše vlast. Sve ovo građani vide i ocjenjuju na izborima”, kazao je Vujošević.

Vijesti

1 komentar

  1. What are you stating, man? I recognize everyones got their own opinion, but really? Listen, your website is cool. I like the hard work you put into it, specifically with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like most people here is stupid!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com