ŽIKA ŠARENICA PREŠAO NA PINK: Evo KO će ga NASLIJEDITI na RTS-u! - Volim Podgoricu

ŽIKA ŠARENICA PREŠAO NA PINK: Evo KO će ga NASLIJEDITI na RTS-u!

Voditelj juče potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, a čelnici Javnog servisa najviše šanse da budu domaćini najgledanije emisije daju triju iz najpopularnijeg kviza u Srbiji

Živorad Žika Nikolić od juče je lice televizije Pink. Voditelj je potpisao ugovor sa vlasnikom ružičaste televizije Željkom Mitrovićem, koji ga je na ovaj potez ubjeđivao posljednjih pet godina. On će se u nedjelju oprostiti od Radio-televizije Srbije, gdje je 13 godina vodio „Žikinu šarenicu“, emisiju koju će od 3. marta gledaoci moći da vide na Pinku.

– Dogovorili smo se. Što se priprema za emisiju tiče, imamo još vremena, dotjerivaćemo i sređivaćemo sve, da bude kako treba i da se predstavimo najljepše što umijemo. Prelazim s kompletnom emisijom. Malo ćemo mijenjati nešto u scenografiji, a što se sadržaja tiče, sve će ostati isto. Doduše, trajaće duže – tri sata, umjesto dva, svake subote i nedjelje. To je jedino što je novo, sve ostalo će biti kako je bilo i dosad i zvaće se „Žikina šarenica“. Drago mi je da sam naišao na ekipu koja je spremna da radi jer je ovo zajednički posao. Ovakva emisija zahtijeva timski rad. Očekujem da to bude još bolje nego dosad. Ovde je ekipa mlada i ornija za posao – rekao je Nikolić za medije.

 

FOTO: KURIR

Zbog njegove odluke da napusti Javni servis, čelnici RTS su prinuđeni da nađu novog voditelja emisije, za koju kažu da ostaje na njihovom kanalu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, juče je održan sastanak na kojem je jedan od predloga bio i to da Nikolićeve naslednice, između ostalih, budu voditeljke „Slagalice“ Marija Veljković, Kristina Radenković i Milica Gacin.

– Veoma mi imponuje to što se priča, ali konačna odluka još nije doneta. To je emisija kolažnog tipa, poput italijanskih formata, koja je zahtjevna i bila bi mi izazov da je vodim. Žika ju je fenomenalno radio i kao novinar urednik i kao voditelj. Ko god da dobije tu priliku, svaka mu čast. Mislim da se ta prilika pruža samo jednom u karijeri. Ipak, veliki je izazov napraviti dva sata dinamičnog živog i zabavnog programa – kaže Kristina Radenković.

 

I njena koleginica Marija Veljković smatra da je veliki izazov biti Žikina zamena.

– Svaka nova emisija na RTS za mene je izazov. Svakom novom zadatku pristupam s novom radošću i elanom. Međutim, ja nemam šta da kažem na tu temu. Ta emisija je veoma zahtijeva, ljudi je vole i to je projekat od izuzetnog značaja za RTS, pored „Slagalice“. Žika je jedna od najvećih zvijezda u državi. To što je radio četiri sata živog programa u nedjelji je zaista zahtjevno i mogu da kažem da njegovom nasljedniku ili naslednici neće biti lako – kaže Marija.

Milicu Gacin nismo uspeli da dobijemo.

U velikom stilu

PRASE ZA KRAJ

Žika Nikolić odlučio je da se u velikom stilu oprosti od svoje matične kuće. Voditelj će u nedelju poslednji put biti domaćin „Žikine šarenice“ na RTS, a od ekipe će se oprostiti pečenim prasetom. On želi da ode u velikom stilu i kako dolikuje, pa će gala fešta biti uživo emitovana, kao i prateći materijal koji je voditelj pripremio sa svojim timom.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com