PODGORICA: Gradiće dva magacina za potrebe SAJ jedinice - Volim Podgoricu

PODGORICA: Gradiće dva magacina za potrebe SAJ jedinice

Firma “Neimar inženjering” iz Podgorice će za 760.840 eura izgraditi dva magacina za potrebe kompleksa objekata Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i Posebne jedinice policije (PJP) na  Zlatici .

Jedan od dva planirana magacina će služiti za skladištenje municije.

Tender, koji je 4. decembra 2017. godine raspisalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma – Direkcija javnih radova, bio je procijenjen na 800.000 eura.

Komisija za vrednovanje i otvaranje ponuda je kao ispravnu i drugorangiranu ponudu na tenderu vrednovala ponudu firme “Eurozox” iz Danilovgrada, dok je ponudu firme “Bombeton” sa Cetinja odbila kao neispravnu.

Magacini će se graditi prema glavnom projektu planerskih kuća “Ing invest”, “Elkon”, “Liming”, “Alfa project” i “Studio 02”.

Projekat su revidovale firme “Urbi.pro”, “13. januar”, “MM project”, “Klima projekt”, “Tangetna” i “Paming”.

Vlada je kupila kamp Zlatica u avgustu 2011. od UTIP-a Crna Gora, vlasnika Žarka Burića, za 8,4 miliona eura.

Kamp na  Zlatici  je nekoliko godina prije toga, zajedno sa drugim lokacijama UTIP-a, Vlada prodala za duplo manje novca.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Interesting point of view. I’m curious to think what type of impact this would have globally? Sometimes people get a little upset with global expansion. I’ll be around soon to check out your response.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com