Policajcima koji su prebili mladiće u centru Podgorice određeno zadržavanje do 72 sata - Volim Podgoricu

Policajcima koji su prebili mladiće u centru Podgorice određeno zadržavanje do 72 sata

Petorici pripadnika inteventne jedinice koji su osumnjičeni da su u subotu 17. februara pretukli tri mladića u centru Podgorice, određeno je zadržavanje do 72 sata.

Mladen Vujović, Slavko Furtula, Vukoman Maraš, Marko Stojanović i Miloš Bečanović uhapšeni su danas zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljenje, na štetu tri građanina i falsifikovanje službene isprave.

“Nakon saslušanja pet policijskih službenika – pripadnika interventne jedinice (M.V, M.S, V.M, S.F i M.D) u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, državni tuzilac donio je Rješenje o zadržavanju do 72 sata u odnosu na svih pet lica”, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici.

“Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je odmah nakon objavljivanja snimaka torture učinjene od strane policijskih službenika nad građanima, formiralo predmet i preduzelo hitne radnje u cilju prikupljanja dokaza i podataka značajnih za rasvjetljavanje događaja, identifikovanja policijskih službenika, oštećenih lica i očevidaca događaja”, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com