POZNATA GLUMICA PRIZNALA: Uživala sam u ulozi brkate Crnogorke - Volim Podgoricu

POZNATA GLUMICA PRIZNALA: Uživala sam u ulozi brkate Crnogorke

Slavna glumica Anita Mančić, prisjetila se zapažene uloge koju je odigrala u filmu, a kasnije i seriji, “Gorčilo jesi li to došao da me vidiš. Anita je u “Gorčilu” igrala Crnogorku Milušu i, kako kaže, uživala budući da voli i poštuje žene sa našeg podneblja.

 

Meni je ta uloga bila baš slatka, jer je to žena s brkovima. Crnogorka s brkovima.Neću da vređam, nego baš mi je bilo simpatično, zanimljivo. S obzirom na to da poznajem dosta Crnogorki, volim ih i poštujem, a bilo mi je baš milo da uradim jednu s brkovima”, ispričala je Mančićeva.

“Top je bio vreo,” “Montevideo”, “Smrt čovjeka na Balkanu”,”Gorčilo”… samo su dio filmske karijere za koju poznata Beograđanka smatra da nije bogata.

Mislim da ne mogu nešto naročito da se pohvalim filmskom i televizijskom karijerom. Valjda je takav bio sticaj okolnosti. Kad sam ja završila fakultet, uslijedilo je to vrijeme raspada, beznađa besparice, malih produkcija… Snimalo se svašta i nisi mogao lako da dođeš do posla, kvalitet se nije cijenio. Naravno, ne kritikujem nikoga od ljudi koji su tada radili, ali svi vrlo dobro znamo šta se i kako snimalo. Pa i danas je tako. Prema tome, nisam imala neke velike filmske izazove, osim tih “Zaboravljenih” koji su bili na početku, kada sam bila prva godina Akademije. Možda je to zapravo posljednji trenutak u kojem su se stvari radile na kvalitetan način”, rekla je Mančićeva.

IZVOR: winestyle.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com