Skupština Kosova sjutra o demarkaciji; Vujičić: Važan dan za Kosovo - Volim Podgoricu

Skupština Kosova sjutra o demarkaciji; Vujičić: Važan dan za Kosovo

Na dnevnom redu sjutrašnje sjednice Skupštine Kosova, koja počinje u 11 sati, biće usvajanje Sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom, odlučilo je predsjedništvo parlamenta.

Predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodan Vujičić kaže za Antenu M da je sjutrašnji dan, kada poslanici treba da glasaju o ratifikaciji Sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom, jedan od najznačajnijih za budućnost Kosova.

On kaže da je poslao poruku poslanicima skupštine Kosova da imaju na umu da je glas protiv – protiv interesa naroda koji žive na Kosovu.

“Sjutra je dan kada će poslanici, posebno oni koji su iz albanske zajednice pokazati koliko vole Kosovo i koliko im je zapravo stalo do sopstvenog naroda. Ko glasa protiv ratifikacije Sporazuma o demarkaciji granice sa Crnom Gorom, glasa za mrak i izolaciju i svoj glas daje onim silama koje žele da unište Kosovo i budućnost svih nas koji u njemu živimo i koji ga volimo. Ko sjutra bude glasao protiv, protiv je svojih predaka koji su se stotinama godina žrtvovali da bi Kosovo dobilo slobodu i šansu da postane dio porodice evroatlanskih država. U pamet se poslanici, jer sjutrašnji dan je jedan od najznačajnijih za budućnost naše države i naše mladosti”, poručio je poslanicima Vujičić.

 (Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com