PODGORICA: Radovi na Njegoševom parku - Volim Podgoricu

PODGORICA: Radovi na Njegoševom parku

Radnici Agencije za stanovanje Glavnog grada radionički privode kraju izradu ograde za Njegošev park. Takođe pripremaju se bravarski elementi za ogradu oko Doma 25.maj na Koniku. Podsjećanja radi 100 metara ograde postavljeno je i oko Tološke šume. Radionički je izrađena i ograda za dva poligona na Tomića ubu i poligoni će biti ograđivani čim vremenske prilike dozvole.

Molersko-farbarski radovi izvode se u prostorijama MZ „Barutana“. Osim molerskih realizuju se neophodni gips kartonski i staklorezački radovi.

Ekipe Agencije za stanovanje rade u Piperima u Mjesnom domu i prostorijama  FK „Drezga“.

Na teritoriji MZ „19.decembar“ postavljena je multifunkcionalna sprava za trening na otvorenom a radionički su izrađeni koševi i golovi i oni će biti postavljeni u narednim danima.

MZ „Dajbabe“ i Klubu penzionera privode se kraju keramičarski radovi a u ul. Kralja Nikole vrši se adaptacija prostorija za potrebe Centra za socijalni rad.

1 komentar

  1. I’d need to talk to you here. Which is not something It’s my job to do! I love to reading an article that can make people feel. Also, appreciate your permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com