Policija i forenzičari ispred ambasade SAD, policija u stanu Jaukovića? - Volim Podgoricu

Policija i forenzičari ispred ambasade SAD, policija u stanu Jaukovića?

Nakon što je potvrđen identitet osobe koja je bacila bombu u dvorište ambasade SAD, a potom izvršila samoubistvo, crnogorski policijski inspektori su u stanu Dalibora Jaukovića.

Kako prenosi RFE, prema onome što se moglo saznati na licu mjesta, Dalibor Jauković je do prije nekoliko godina radio u Kombinatu aluminijuma Podgorica.

Rođen je u Kraljevu 1976, ali je crnogorski državljanin, čiji otac potiče iz okoline Šavnika. Prema riječima pojedinih stanara, policijski inspektori razgovaraju sa majkom Dalibora Jaukovića. Osim majke Jauković ima i brata, saznaje RSE.

Policija i forenzičari su oko ambasade SAD u Podgorici.

Pojačane mjere obezbjeđenja ambasade SAD u BiH

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH je, po saznanju da je sinoć bačena bomba na Ambasadu SAD-a u Crnoj Gori, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima preduzela pojačane mjere obezbjeđenja dipomatsko-konzularnih predstavništava Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

New York Times: Svjedok vidio napadača

Svjetske agencije i mediji prenijeli su vijest o napadu u Podgorici i tome da je napadač potom stadao. Prenijeli su da je sekretar Stejt Departmenta Steve Goldstein rekao za The New York Times da je svjedok vidio čovjeka koji nije identifikovan, kako baca predmet preko ograde ambasade u Podgorici, te da je osoblje ambasade na sigurnom i da policija radi na rasvjetljavanju slučaja.

 (Antena M)

1 komentar

  1. After study several of the content for your web site now, and i genuinely much like your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will also be checking back soon. Pls consider my web site too and figure out what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com