TRAGEDIJA: Zbog nesrećne ljubavi skočila u smrt? - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Zbog nesrećne ljubavi skočila u smrt?

Tamara K. (22) bacila se sa desetog sprata stana u kom je živjela s bakom. Djevojku je navodno nedavno ostavio dečko i zbog toga je mnogo patila

 Tamara K. (22) izvršila je samoubistvo skokom sa desetog sprata porodičnog stana u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu. Ona je u stanu živjela s babom, a prema nezvaničnim informacijama, ubila se zbog nesrećne ljubavi.

Tragedija se dogodila juče oko 13.30 časova, a komšije koje su vidjele šta se dogodilo odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Šok u zgradi

– Ljekari su veoma brzo stigli na mjesto nesreće, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći – rekao je  izvor iz istrage.

Stanari zgrade juče su bili šokirani zbog tragedije kakvu ne pamte.- Sjedio sam i pio kafu kad je nešto žuto proletjelo pored prozora. Pomislio sam da je neko s višeg sprata bacio kutiju. I sad čujem zvuk koliko je jako lupilo! Pogledao sam kroz prozor i u trenutku doživeo šok. Na trotoaru pored same zgrade video sam nepomično tijelo. Scena je bila jeziva – priča jedan od komšija.

Drugi stanar dodaje da je poznavao Tamaru i da je bila fina djevojka.

– Kad sam video tijelo, nisam ni slutio da je ona u pitanju. Ubrzo smo saznali ko je… Šokirao sam se, jer je djelovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo – kaže stanar zgrade.

On dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć i policija, ali da djevojci nije bilo pomoći.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com