UNO TRGOVINE OBUĆOM: Najkvalitetnije, te i dalje superiorne u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

UNO TRGOVINE OBUĆOM: Najkvalitetnije, te i dalje superiorne u Crnoj Gori

U istraživanju kvaliteta QUDAL – QUality meDAL ispitanici su i ove godine potvrdili da su UNO-NK trgovine obućom apsolutni lider i pobjednik u Crnoj Gori.

U najnovijem QUDAL – QUality meDAL istraživanju kvaliteta sprovedenom u Crnoj Gori za period 2018/2019. najviše glasova za kvalitet, kad je u pitanju lanac trgovina obućom, ispitanici, građani Crne Gore, i ove godine daju domaćem ponuđaču UNO – NK.

Rezultati su nedavnog istraživanja QUDAL –QUality meDAL Montenegro 2018./2019. koje je sprovela međunarodna organizacija ICERTIAS (www.icertias.com) na uzorku od 1.200 internet ispitanika, isključivo građana Crne Gore, CAWI – DEEPMA metodom (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Izuzetan je uspjeh na tržištu ostati lider duži niz godina, a osvojeno priznanje za vrhunski kvalitet QUDAL – QUality meDAL i za razdoblje 2018/2019 dodatna je potvrda dugoročne izvrsnosti UNO-NK na tržištu.

UNO-NK je velikim izborom prepoznatljivih brendova obuće s naglaskom na kvalitet i uslugu krajnjim potrošačima i dalje uspio da pruži najkvalitetnije prodavnice obuće na tržištu Crne Gore, što je ovim tržišnim istraživanjem ponovno i potvrđeno.

Ispitanicima je u anketi putem web-obrasca postavljeno sljedeće pitanje:

„Navedite naziv lanca trgovina obuće koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na crnogorskom tržištu.“

Najveći je broj ispitanika  na ovo pitanje odgovorio:  UNO-NK.

Pitanja su bila otvorenog tipa; ispitanicima nijesu bili ponuđeni odgovori, već su sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju primjerenim odgovorom.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, UNO-NK  ima pravo da nosi prestižan status vrhusnki kvalitet i zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL 2018/2019. sa maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet u kategoriji „lanac trgovina obućom“.

“Nagrada uvijek predstavlja zadovoljstvo i dodatni podsticaj, ali me najviše raduje što ćemo imati priliku da nastavimo unaprjeđivati našu kompaniju, prije svega stavljajući  i dalje akcenat na kvalitet proizvoda i naravno održavajući pristupačne cijene.

Želim da se zahvalim svim našim kupcima,  jer su upravo oni svojim dugogodišnjim povjerenjem i zadovoljstvom koje iskazuju prema robi koju prodajemo, po drugi put doprinijeli osvajanju QUDAL  – QUality meDAL nagrade, za najbolji kvalitet proizvoda u kategoriji lanac trgovina obućom.” – izjavio je Pavle Nikčević, direktor UNO-NK d.o.o.

 

UNO-NK trgovine obućom već su ponosni nosilac nekoliko vrijednih i atraktivnih priznanja kao što su: priznanje za najbolji odnos cijene i kvaliteta na crnogorskom tržištu Best Buy Award za 2015./2016. i 2017./2018. godinu, nagrada za najbolji odnos prema kupcima Customers friend za 2017./2018., te priznanje za kvalitet QUDAL – QUality meDAL za 2016./2017. godinu.

Crnogorski potrošači potvrdili su da UNO-NK trgovine obućom kontinuirano, duži niz godina opravdavaju njihovo povjerenje dodijelivši im i ove godine najveći broj glasova za najviši nivo kvaliteta  – vrhunski kvalitet.

Metodologija i uzorak

Istraživanje QUDAL –QUality meDAL General I Montenegro 2018/2019 (www.qudal.com) sprovela je međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association GmbH (www.icertias.com) na području Crne Gore tokom januara 2018. putem web ankete metodom CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).
U anketi je učestvovalo 1.200 ispitanika – korisnika interneta u Crnoj Gori.  Anketa je obuhvatila cjelokupnu teritoriju Crne Gore.

O projektu QUDAL – QUality meDAL

QUDAL – QUality meDAL (www.qudal.com) projekat je međunarodne organizacije ICERTIAS – International Certification Association GmbH (www.icertias.com) sa sjedištem u Zurichu, Švajcarska koji u Crnoj Gori sprovodi i zastupa kompanija ICERTIAS d.o.o.

Projektom QUDAL istražuju se i nagrađuju subjekti (proizvodi, usluge, mediji, javne osobe, kulturni i sportski sadržaji i dr.) koji, prema mišljenju građana, odnosno samih konzumenata, na određenoj teritoriji nude najviši nivo kvaliteta.

Cilj projekta QUDAL jeste skrenuti pažnju javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje, te lakši pronalazak  najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Istraživanje QUDAL – QUality meDAL u potpunosti je sprovedeno u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za sprovođenje tržišnih i društvenih istraživanja’, koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetsko udruženje istraživačkih  stručnjaka (ESOMAR).

Bitno je napomenuti da istraživanje QUDAL ne mjeri tržišne udjele ili snagu brenda, već samo iskustvo, percepciju i zadovoljstvo ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

4 komentara

  1. Hệ thống đổi thẻ cào sang thẻ game lớn nhất việt nam phục vụ cho tất cả khách hàng có nhu cầu đổi thẻ và mua thẻ.
    Đổi thẻ cào thành tiền mặt tự động – Thanh toán nhanh…https://doithenap.com

  2. Povratni ping: 1outdoors

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com