Uspostavljena saradnja sa Univerzitetom u Monaku - Volim Podgoricu

Uspostavljena saradnja sa Univerzitetom u Monaku

Rektor Univerziteta Crne Gore prof. dr Danilo Nikolić i generalni direktor Univerziteta u Monaku dr Žan Filip Muler /Jean-Philippe Muller/ potpisali su sporazum o saradnji, čime se prvi put institucionalizuje saradnja dvije visokoškolske ustanove iz Crne Gore i Monaka. U delegaciji Univerziteta Crne Gore koja boravi u Monaku su, osim rektora Nikolića, i predsjednik Upravnog odbora prof. dr Duško Bjelica i redovni profesor Mašinskog fakulteta prof. dr Milan Vukčević. Sastanku je prosustvovao i Srđan Redžepagić, profesor menadžmenta na Univerzitetu u Monaku.

Sporazumom je predviđena razmjena nastavnika i studenata, kao i zajedničko organizovanje ljetnjih skola i konferencija u oblasti međunarodnog biznisa, menadžmenta u nautičkom turizmu i menadžmenta sportskih događaja.

Univerzitet u Monaku je jedina visokoškolska institucija u knjaževini Monako i nudi obrazovanje za bečelor, master i MBA programe u oblasti finansija, marketinga, menadžmenta u sportu, luksuznog i međunarodnog biznisa.

Međunarodni univerzitet u Monaku partner je „INSEEC U.“, vodeće francuske grupe u privatnom visokom obrazovanju sa međunarodnim kampusima u San Francisku, Londonu, Šangaju, Monaku i Ženevi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com