Besplatne računovodstvene usluge i refundacija troškova osnivanja preduzeća - Volim Podgoricu

Besplatne računovodstvene usluge i refundacija troškova osnivanja preduzeća  

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada i ove godine obezbjeđuje besplatne računovodstvene usluge i usluge poreskog savjetovanja za godinu dana, za 30 novoosnovanih preduzeća.

Takođe, Biro obezbjeđuje i refundiranje troškova osnivanja preduzeća u iznosu od 100 eura za 30 preduzeća osnovanih u ovoj godini. Konkurs je otvoren do popunjavanja broja  preduzeća i utroška sredstava.

Biro za ekonomsku saradnju već drugu godinu za redom nastavlja sa aktivnostima u cilju unapređenja preduzetništva i pružanju podrške otvaranju novih radnih mjesta. Ovo je dio podrške koje Biro pruža razvoju biznisa. Glavni grad je osnovao i prvi besplatni biznis inkubator – binis centar. Putem javnog poziva i transparentnog takmičenja biznis planova, korisnicima centra je omogućeno da u periodu od dvije godine besplatno koriste prostor (internet, voda, struja uključene) a da u periodu od prvih 12 mjeseci imaju i besplatne računovodstvene usluge.  Cilj je bio da se u prvoj godini potpuno oslobode ovih troškova, da  se u drugoj godini počnu navikavati na redovne mjesečne obaveze i da nakon dvije godine osnaženi napuste prostor centra

Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija na sljedeće kontakte:

tel: 020/482-069

mail: [email protected]

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com