Home / ŽIVOT + / Showbiz / I dalje patim za Dejanom Savićevićem…

I dalje patim za Dejanom Savićevićem…

Italijanska seks bomba, Klaudija Romani žali za vremenom kad je Milanom harao Dejan Savićević o kome i dalje mašta u svojim snovima.

Za nju je fudbal neodvojivi dio života. Tako je još od 14. aprila 1982. godine. Italijanka Klaudija Romani, model, zaštitno lice brojnih poznatih svjetskih magazina, dama koja je u više navrata bila na listama najseksepilnijih žena na svijetu, rijaliti zvijezda, djevojka sa licencom profesionalnog fudbalskog sudije…

Klaudija, koja je od 2010. godine stanovnik Majamija, objasnila je kako se razvila njena ljubav prema fudbalskom klubu Milano, koja joj je prva asocijacija kada čuje imena Dejana Savićevića i Siniše Mihajlovića, šta zamjera Silviju Berluskoniju, kako gleda na činjenicu da se fudbalska reprezentacija Italije nije plasirala na Svjetsko prvenstvo.

 

“Mislim da cio svijet zna da sam veliki navijač Milana. I sad znam šta ćete da kažete, to je ekipa koja ima mnogo problema proteklih godina. Milan je klub koji sa pravom nosi epitet velikana. Samo pogledajte broj titula koje smo osvajali i sve će vam biti jasno. Ma vjerujte mi, vratićemo se mi ponovo na velika fudbalska vrata”, kaže optimistično Klaudija.

Italijanska ljepotica osvrnula se na vrijeme kada je Milanom harao crnogorski genije, Dejan Savićević.

“E, to su bili dani… Dejo… Joj, on je i dalje moj genije! Bio je fantastičan igrač. Kreativac. Baš kako mu nadimak i kaže – genije! Nisam imala čast da ga upoznam”.

Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *