Home / NOVOSTI / I Marina Vujačić podnijela ostavku

I Marina Vujačić podnijela ostavku

Marina Vujačić, državna sekretarka za evropske integracije podnijela je ostavku, nakon sto je to učinio ministar Andrija Pejović.

-Imajući u vidu da sam na poziciju državne sekretarke Ministarstva evropskih poslova imenovana u skladu s predlogom ministra evropskih poslova Aleksandra Andrije Pejovića, čiju je ostavku Vlada prihvatila u četvrtak, 22. februara 2018, predsjedniku Vlade sam uputila pismo ostavke na mjesto državne sekretarke u Ministarstvu evropskih poslova, kazala je Marina Vujačić.

Svoju odluku, kako je objasnila, da septembra 2017. novi posao započne u Ministarstvu evropskih poslova donijela je isključivo iz želje ličnog doprinosa procesu reformi crnogorskog društva, prvenstveno kroz proces evropskih integracija.

“Kako isti nije moguće nastaviti u skladu s definisanim okvirima doživljavam ovu odluku principijelnom i ličnom”, kazala je Vujačić.

Vujačić smatra da je posao u Ministarstvu obavljala profesionalno, etički i temeljno, uz naglašenu odgovornost prema timskom radu i sistemskom pristupu rješavanja pitanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *