Početna » NOVOSTI » I Marina Vujačić podnijela ostavku

I Marina Vujačić podnijela ostavku

Marina Vujačić, državna sekretarka za evropske integracije podnijela je ostavku, nakon sto je to učinio ministar Andrija Pejović.

-Imajući u vidu da sam na poziciju državne sekretarke Ministarstva evropskih poslova imenovana u skladu s predlogom ministra evropskih poslova Aleksandra Andrije Pejovića, čiju je ostavku Vlada prihvatila u četvrtak, 22. februara 2018, predsjedniku Vlade sam uputila pismo ostavke na mjesto državne sekretarke u Ministarstvu evropskih poslova, kazala je Marina Vujačić.

Svoju odluku, kako je objasnila, da septembra 2017. novi posao započne u Ministarstvu evropskih poslova donijela je isključivo iz želje ličnog doprinosa procesu reformi crnogorskog društva, prvenstveno kroz proces evropskih integracija.

“Kako isti nije moguće nastaviti u skladu s definisanim okvirima doživljavam ovu odluku principijelnom i ličnom”, kazala je Vujačić.

Vujačić smatra da je posao u Ministarstvu obavljala profesionalno, etički i temeljno, uz naglašenu odgovornost prema timskom radu i sistemskom pristupu rješavanja pitanja.

Check Also

Skupština Crne Gore konstatovala ostavku Pejovića

Skupština Crne Gore konstatovala je ostavku ministra evropskih poslova Aleksandra Andije Pejović, pa on od ...

Andrija Pejović hvalio Rusiju, Kinu i Tursku, pa zato otišao sa funkcije?

Šef medijskog centra Demokratske narodne partije Dragan Koprivica danas je saopštio da, sada več bivši, ministar vanjskih poslova Aleksandar ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *